4/10/10

Preguntes del Regidor, Ple Odinari del 21-09-2010

Preguntes del regidor Francesc Xavier Català i Massot
Ple Ordinari del 23-09-2010
1. Quin és el motiu pel qual no hem pogut aprovar provisionalment el POUM?
• L’Alcalde informa que en referència al POUM, al mes d’agost, es va rebre ofici en el que Urbanisme deia que falten informes sense els quals no ens l’aprovaran. Per altra banda, hem de tornar a sol.licitar informe a diferents Departaments.
• El Sr. Català comenta que ha augmentat l’edificabilitat del Sector Caserna - Camí del Riu. El Sr. Alcalde diu que els habitatges de protecció oficial no van a baix sinó a l’antiga Caserna.
2. Quin va ser el resultat de l’última trobada del Consorci de la Vall del Corb?
- S’està acabant el tràmit d’adhesió de tots els Ajuntaments i es comença el Pla d’adhesió.
3. Com estan els treballs de concentració parcel.lària pel que fa al camí que uniria les tres carreteres: Bellpuig, Arbeca i Maldà, sense haver de passar per dins el casc urbà?
- El Sr. Alcalde respon que van venir els tècnics del Departament d’Agricultura i aquesta setmana va ser a Carreteres. El Sr. Benet ho tindrà present quan facin la carretera sempre que Agricultura hi aporti pressupost. A finals d’octubre començaran les obres de la carretera d’Arbeca.
4. S’ha decidit ja si s’asfaltarà el carrer del Pavelló a l’obra d’Urbanització de la zona lúdic esportiva i local social polivalent ?
- De l’obra d’enllumenat de tot el poble en resten aproximadament uns 84.000 euros en millores. Es pot fer, entre d’altres petits projectes, l’accés des de la Carretera de Maldà al Pavelló.
5. Està del tot operativa la web de tràmits? Si és així caldria passar una informació general sobre el seu funcionament a tots els veïns.
- El Sr. Alcalde diu que estan introduint els continguts. El Sr. Bergadà comenta que s’estan escanejant els continguts per penjar i s’espera qe a finals d’octubre sigui 100% operativa.